top of page

Den store klimamarkeringen

Folk samler seg igjen for å vise folkevalgte at vi bryr oss om miljøet og ønsker handling nå.


Pressemeldingen til arrangementer var: «Klimapolitikken i Noreg må styrkjast drastisk. Ekspertar seier at alle land, inkludert Noreg, må slutte med oljeleiting, fase ut olje og gass og satse på energieffektivisering og skånsam fornybar energi. Likevel held Noreg fram med å føre ein aggressiv oljepolitikk, som aukar utsleppa både her og i andre land.»


Les mer om arrangementet hos NRK der bildet ovenfor er hentet fra, tatt av Ivan Larsson.

Vi var en liten gjeng økobuddhister. Her med vår ærverdige gamle fane som Frode Rate og Helge Gundersen laget til demonstrasjoner mot atomvåpen for lenge siden. Den har siden vært med i demonstrasjoner mot krig i Irak, for å ønske Sulak Sivaraksha - Thailand sitt svar på Erik Damman, 1. mai demonstrasjoner og mer til. Hvis du ser godt etter kan du kjenne igjen fanen vår midt på bildet over ;-)


Med fanen høyt hevet fokuserer vi på det gode, anerkjenner det usunne, og avslutter med en appell om å foredle hjertene våre. Den fanen kan jeg gå under med hode hevet. Det blir flere markeringer fremover så du vil også få muligheter :-) Følg med på arrangementer.

4 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page