top of page

ons. 06. mars

|

meet.google.com/tdv-owmd-ixr

U35 som er interessert i meditasjon og Buddhas lære

Møtested for de (omtrent) under 35 som har lyst til å meditere og utforske hvordan vi kan bruke Buddhas lære i møte med hverdagens utfordringer.

U35 som er interessert i meditasjon og Buddhas lære
U35 som er interessert i meditasjon og Buddhas lære

Time & Location

Siste tilgjengelige dato

06. mars 2024, 18:30 – 20:30

meet.google.com/tdv-owmd-ixr

Guests

About the Event

Hvordan finne ro og glede i en kaotisk hverdag? Hva er meningen med livet? Hvordan bruke sosiale medier uten at de bruker meg?

Buddhistforbundet er i ferd med å ansette en ny prosjektleder for unge voksne og bærekraft som vil være med å skape møtplasser for å utforske disse spørsmålene og mye mer.

På dette nettbaserte møte utforsker vi hva vi vil og har behov for, enten du er med i en annen buddhistgruppe eller ikke - enten du har erfaring med buddhisme fra før eller ikke.

Alle er velkomne.

Gruppen organiseres av Buddhistforbundet. Det betyr at vi henter inspirasjon fra alle buddhist-tradisjoner og praktiserer og utforsker grunnleggende praksiser som er felles for alle. Vi snakker gjerne om forskjeller, og både anerkjennelse og kritikk er lov. Vi fremmer ikke en tradisjon over en annen og har fokus på grunnleggende kommunikasjonsråd fra Buddha om å snakke sant, vennlig, nyttig og harmoniskapende.

Parallelt med disse nettbaserte møtene kommer vi til å invitere til felles samlinger i de store templene på østlandet og minifestival i Oslo. Følg med på aktiviteter her på ecobuddhist.no og Facebook.

Share This Event

bottom of page