top of page

fre. 03. mai

|

Jessheim

Verdibasert glede

under Bærekraftsfestivalen på Jessheim

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Verdibasert glede
Verdibasert glede

Tid og sted

03. mai 2024, 18:00 – 19:00

Jessheim, Furusethgata 12, 2050 Jessheim, Norge

Om arrangementet

Å finne glede ved å leve bærekraftig er en viktig motivasjonsfaktor. Glede kan du finne på mange nivåer: Ved å finne smarte løsninger og gjøre vakre reparasjoner - og ved å kjenne at du lever det livet du har tro på og ønsker deg, uansett hva andre velger å gjøre.

I denne workshopen forteller vi om buddhistiske perspektiver på glede og bærekraft. Vi inviterer også til øvelser for å vanne din glede, blant annet ved å kontakte naturen, og dine egne verdier. Dette er aspekter ved livet som vi kan samles om for å samarbeide for å nå bærekraftsmål på inspirerende måter.

Foredraget ledes av Gunaketu og Anna.

Gunaketu er ordinert i Triratna buddhistorden, underviser ved Oslo Buddhistsenter og jobber både som generalsekretær i Buddhistforbundet og gestalt psykoterapeut gjennom Pustepause. Siden han skrev Bachelor oppgaven «Making spirituality work» i 1991 har han vært opptatt av både indre og ytre forvandling som best går hånd i hånd. Dette har han gjort både gjennom buddhistsenteret og i forskjellige aksjoner og den interreligiøse pilgrimsvandringen i 2019.

Anna er utdannet naturforvalter, med fokus på naturnært skogbruk, og lektor i naturbruk. Hun har vært lidenskaplig opptatt av friluftsliv siden tenårene og har levd et liv tett på naturen; i hytter, telt og lavvu. Selvberging har vært en stor interesse og hun har gått kurs i permakultur, skolehage-pedagogikk og hageterapi. I over ti år har hun vært skolehagelærer på steinerskoler, samt vært Grønn kontakt for steinerskoleforbundet og arrangert seminar for lærere.

Dele dette arrangementet

bottom of page