top of page

Tue, 09 Jan

|

Virtuelt arrangement

U35 som er interessert i Buddhas lære

Møtested for de (omtrent) under 35 som har lyst til å meditere sammen og snakke om Buddhas lære og dagens utfordringer.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
U35 som er interessert i Buddhas lære
U35 som er interessert i Buddhas lære

Time & Location

09 Jan 2024, 18:30 – 20:30

Virtuelt arrangement

About the Event

Det kan handle om å skape ro i en hektisk hverdag, håp i en tid med mye usikkerhet, eller mot til å leve det livet du egentlig vil!

Sammen skaper vi en pågående dharmagruppe for alle unge voksne i Norge. Vi starter møtet med en enkel ledet meditasjon. Deretter vil noen presentere dagens tema i ca 15 minutter før vi deler oss i mindre grupper for å snakke om det som ble presentert i lys av eget liv. Vi har satt opp møter til påsken 2024 og håper å fortsette hvis folk er interessert.

Alle er velkomne. Du trenger ikke forkunnskap om Buddhas lære eller meditasjon :-)

Gruppen organiseres av Buddhistforbundet. Det betyr at vi henter inspirasjon fra alle buddhist-tradisjoner og praktiserer og utforsker grunnleggende praksiser som er felles for alle. Vi snakker gjerne om forskjeller, og både anerkjennelse og kritikk er lov. Vi fremmer ikke en tradisjon over en annen og har fokus på grunnleggende kommunikasjonsråd fra Buddha om å snakke sant, vennlig, nyttig og harmoniskapende.

Parallelt med disse nettbaserte møtene kommer vi til å invitere til felles samlinger i de store templene på østlandet og minifestival i Oslo. Følg med på aktiviteter her på ecobuddhist.no og Facebook.

Share This Event

bottom of page